Skip to content
Marketing Calendar view

Marketing y ventas


Class
Nick Fischerman
Access code required
Join waitlist

El curs de Marketing y Ventas

El curs de Marketing y Ventas és un programa en línia que consta de 3 mòduls dissenyats per ensenyar totes les competències especificades. Aquest curs està destinat a professionals i empresaris que desitgin comprendre i aplicar les estratègies més efectives en màrqueting digital, optimització del motor de cerca (SEO), anàlisi de la competència, gestió de relacions amb clients (CRM) i tècniques de venda. Cada mòdul proporcionarà una base teòrica sòlida i una comprensió profunda de les pràctiques més actuals en aquest camp, amb una combinació de conferències, estudis de cas i exercicis pràctics. Al finalitzar el curs, els participants seran capaços de desenvolupar i implementar estratègies de màrqueting i vendes efectives per a les seves empreses.

Here is the class outline:

1. Introducció a Màrqueting Digital i SEO

Aquest mòdul proporciona una visió general del màrqueting digital i la importància de l'optimització del motor de recerca. Es cobreixen els conceptes bàsics de SEO i com aquesta tècnica pot augmentar la visibilitat en línia d'una empresa.

Conceptes bàsics de Màrqueting Digital
Tècniques avançades d'Optimització del Motor de Recerca
Test
Individual project assignment
Sesión virtual

2. Anàlisi de la Competència i Gestió de Relacions amb Clients

En aquest mòdul, es discutiran les tècniques per analitzar la competència i gestionar les relacions amb els clients. Es posarà un èmfasi especial en com utilitzar un sistema de CRM per millorar l'experiència del client i retenir clients.

Anàlisi de la Competència
Gestió de Relacions amb Clients (CRM)
Test
Individual project assignment

3. Resum de Tècniques de Venda

Aquest mòdul final repassa les tècniques de venda més eficaces en el context del màrqueting digital. Es discutirà com combinar tots els coneixements adquirits per crear una estratègia de venda sòlida.

Segmentació del mercat i anàlisi de clients potencials
Optimització del procés de venda
Test
Individual project assignment
Glossary
Study guide
Back to top